Tandvården


Personlig och professionell tandvård för hela familjen

Tandläkare Birgitta Frieman erbjuder personlig och professionell tandvård för hela familjen. Birgitta Frieman har drygt 30 års erfarenhet som tandläkare. Vår ambition och förhoppning är att ditt första besök hos oss ska bli början på en långvarig relation.

Sedan en längre tid har vi haft en tandhygienist vid kliniken. För att få en långsiktigt god munhälsa, utgör tandhygienistens arbete en väldigt viktig del. En tydlig trend är synlig hos våra patienter som gått hos vår tandhygienist. De har lägre risk för tandlossning efter de förebyggande insatserna.

De vanligaste behandlingarna som utförs av tandhygienist är tandstensborttagning, puts, polering, och flourlackning. Om du har frågor kring behandlingar av tandhygienist eller liknande, är du mycket välkommen att höra av dig till oss!

Många människor frågar sig ofta varför de bör gå hos en privat tandläkare. På vår praktik får vi ständigt nya patienter, som antingen tidigare gått hos en privat tandläkare, eller hos folktandvården. Enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI), toppar vi i Praktikertjänst kundnöjdhetsindexet för sjunde året i rad! Fjolårets undersökning av SKI, gav följande resultat på en 100-gradig skala. Praktikertjänst 86,2 , Övriga Privattandläkare 85,3 , Folktandvården 77,3. Det är bland annat med stöd av detta vi är övertygade om att också du kommer bli nöjd med oss som vårdgivare.

Förutom traditionell tandvård, erbjuder vi även estetisk tandvård. Den mest vanliga behandlingen är tandblekning, som med dagens teknik och utrustning ger ett mycket gott resultat.

Om det någon gång skulle vara så att vi ej har öppet, är vi anslutna till ett joursystem. Det innebär att du som patient alltid kommer få den hjälp du behöver i akuta fall. I Norrköping samarbetar de privata tandläkarna, vilket möjliggör att alltid erbjuda kvalificerad akuttandvård.
Behandlingar

  • Allmän tandvård
  • Vi behandlar alla åldersgrupper, gärna barn
  • Tandhygienistbehandling
  • Implantat i samarbete med specialistklinik
  • Estetisk tandvård som tandblekning
  • Akutbesök samma dag

Vår praktik

Vår moderna praktik ligger centralt i Norrköpings centrum med mycket goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter. Vår utrustning är av senaste modell, och vi värdesätter alltid kvalitén främst. Sedan år 2014 finns en panoramaröntgen på mottagningen. Fördelen med panoramaröntgen är att den ger en betydligt större överblick jämfört med traditionell röntgen. Strålningsnivåerna är också betydligt mindre. Att ta bilder med panoramaröntgen är också betydligt mer bekvämt för patienten.

Vad innebär första besöket? Efter att vi bokat in Ditt första besök hos oss får du ett välkomstbrev och hälsodeklaration hemskickad. Därefter gör vi en grundlig undersökning samt en större röntgenundersökning.
Detta för att vi ska få en komplett bild av Dig som patient och kunna lägga upp en personligt anpassad tandvård för dina behov.

Vi har nu sammanställt resultaten i den senaste enkätundersökningen vi gjort. Kika gärna på den i pdf-format nedan. Vi är självklart oerhört nöjda med resultatet!
Resultat enkätundersökning

Ring och boka tid redan idag!