Om oss


Om oss

Birgitta Frieman har arbetat som tandläkare i drygt 30 år med erfarenhet från både privat- och folktandvården. Hennes team består av en tandhygienist och tre tandsköterskor som präglas av professionalitet, hög serviceinriktning och laganda. Förutom tandläkare Birgitta Frieman erbjuder vår tandhygienist flertalet egna behandlingar. Vi håller en bred kompetens inom allmän tandvård och vidareutbildar oss kontinuerligt för att hålla oss ajour med den senaste tekniken. Hos oss är alla patienter och åldersgrupper välkomna.

– Drivkraften för mig är att ge mina patienter ett friskare liv och bättre vård genom kontinuitet och personlig service. Att ha förmånen att få träffa och följa familjer är otroligt kul. – Birgitta Frieman

Birgitta är tandläkaren som älskar att sjunga i kör och som brinner för hälsofrågor. Livsstilen som egenföretagare och entreprenör passar Birgitta.

– Det är en fantastisk känsla att få skapa en praktik där man själv skulle vilja vara patient!

Vår praktik är en del av Praktikertjänst som är ett personalkooperativ med 1400 tandläkare och 800 läkare som gemensamt äger bolaget. Förutom den bästa tandvården kan vi även erbjuda delbetalning i samarbete med Collector Bank AB. Mer information om delbetalning hittar du på bill.collectorpayment.sePersonal


Ann-Louise Samuelsson

Ann-Louise Samuelsson

Tandsköterska

Ann-Louise har full koll på alla regelverk inom tandvården efter att ha arbetat i privat tandvård i över 30 år. Har du funderingar om tandvårdsstödet så får du kloka svar av henne. Hon arbetar med egna patienter och har huvudansvar för receptionen där hon är spindel i nätet på praktiken. Tillsammans med Janis är hon ett oslagbart team i receptionen och som assisterande sköterska. Hon gillar speciellt barntandvård och tar hand om våra yngsta patienter på bästa sätt. På fritiden går hon långa promenader och läser böcker.
Linnea Sandberg

Linnea Sandberg

Tandhygienist

Linnéa tog sin tandhygienistexamen, Kandidatexamen i oral hälsa i Jönköping 2009. Har sedan dess arbetat på en privat praktik i Norrköping och kom till team Frieman sommaren 2017. Att få arbeta med patienter i alla åldrar och att träffa dem kontinuerligt tycker Linnéa är både roligt och tillfredställande. Hon ser till att du genom rätt behandling, information och instruktion kan behålla en god munhälsa hel livet. Att få göra friska leenden och därmed skapa god hälsa är hennes drivkraft. På fritiden tycker hon om motion och friskvård. Huset och familjen upptar också en stor del av hennes tid.
Janis Nilsson

Janis Nilsson

Tandsköterska

Hos Janis är du i trygga händer då hon arbetat inom privat tandvård i över 25 år. Hon arbetar med egna patienter och ansvarar för inköpen samt är hygienansvarig på praktiken. Tillsammans med Ann-Louise är hon ett utmärkt team i receptionen och som assisterande sköterskor. På fritiden är hon Spinninginstruktör i Söderköping.
Viktoria Admyre

Viktoria Admyre

Tandsköterska

Viktoria tog tandsköterseexamen i januari 2018 på Nackademin i Stockholm och är uppdaterad på det allra senaste inom tandvården. Hon tycker bäst om att arbeta med kronor och broar och att se de fantastiska estetiska resultat som går att uppnå med sådana behandlingar. På fritiden läser hon gärna böcker och älskar att laga mat.

Därför ska du välja Tandläkare Frieman


Enkelt att boka tid

Hos oss är det enkelt att boka tid. Ring oss så hjälper vi dig.

Erfarenhet

Tandläkare Birgitta Frieman har över 30 års erfarenhet som tandläkare. Vårt team är redo att ta hand om dig.

Nöjda kunder

Enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI), toppar vi i Praktikertjänst kundnöjdhetsindexet för sjunde året i rad!

En modern klinik

Vi erbjuder kvalificerad tandvård för hela familjen på vår moderna klinik i centrala Norrköping.