Om oss

Birgitta Frieman har arbetat som tandläkare i drygt 30 år med erfarenhet från både privat- och folktandvården. Hennes team består av en tandhygienist och tre tandsköterskor som präglas av professionalitet, hög serviceinriktning och laganda. Förutom tandläkare Birgitta Frieman erbjuder våra tandhygienister flertalet egna behandlingar. Vi håller en bred kompetens inom allmän tandvård och hos oss är alla patienter och åldersgrupper välkomna.

– Drivkraften för mig är att ge mina patienter ett friskare liv och bättre vård genom kontinuitet och personlig service. Att ha förmånen att få träffa och följa familjer är otroligt kul.

Birgitta är tandläkaren som älskar att sjunga i kör och som brinner för hälsofrågor. Livsstilen som egenföretagare och entreprenör passar Birgitta.

– Det är en fantastisk känsla att få skapa en praktik där man själv skulle vilja vara patient!

Vår praktik är en del av Praktikertjänst som är ett personalkooperativ med 1400 tandläkare och 800 läkare som gemensamt äger bolaget. Förutom den bästa tandvården kan vi även erbjuda Praktikertjänsts förmånliga tandvårdskonto och delbetalning.

 

Personal