Arbeta hos oss


Arbeta hos oss

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Det ger en unik kombination av småskalighet och storskalighet. Genom att samordna administrationen centralt får tandläkarna chans att ägna mer av sin värdefulla tid åt arbete med patienterna. Medarbetarna får i sin tur tryggheten i att arbeta i en stor koncern med ca 9270 anställda och får tillgång till Praktikertjänsts stora kursutbud.

Tandläkare Birgitta Frieman

Vi är en väletablerad praktik i centrala Norrköping med 4 modernt utrustade behandlingsrum och panoramaröntgen.
Idag arbetar en tandhygienist och två sköterskor på praktiken. Vi erbjuder all typ av tandvård för barn och vuxna och har ca 2500 revisionspatienter mellan 3 och 98 år. För dig som söker utmaningar finns stora möjligheter att utvecklas hos oss. Vi har ett delegerat arbetssätt och lägger stor vikt vid kvalitet i alla delar av verksamheten. Därför satsar vi på kompetensutveckling genom flera interna och externa kurser varje år. Du kan välja mellan kurser i både Praktikertjänsts och Tandläkarförbundets regi.
Vi är kvalitetscertifierade enligt 9001 och Praktikertjänsts interna kvalitetssystem.

Tandsköterska 30-40 timmar/vecka.

Eftersom vi har stor tillströmning av patienter behöver vi ytterligare en medarbetare i vårt team och söker därför ytterligare en tandsköterska. Arbetet är mycket omväxlande med assistans, sterilarbete, receptionsarbete och andra administrativa arbetsuppgifter samt självständigt arbete med delegerade uppgifter.
Du är examinerad tandsköterska, positiv och flexibel och arbetar noggrant och effektivt. Du har en vilja att utvecklas i din yrkesroll och att aktivt bidra till verksamhetens utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Anställningen är tillsvidare med provanställning.
Tillträde snarast.
Sista ansökningsdatum 2018-04-27
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Vänta därför inte med att sända in din ansökan.
Mer information om tjänsten lämnas av Birgitta Frieman 011-122030 eller 0706352595
Ansökan skickas till birgitta.frieman@ptj.se